Smashed avo met frambozen, witte 'kaas' en pistache

Wil je echt lekker lunchen? Dan is dit gerechtje echt een must, het is zooo lekker! Het romige van de avocado, zoute van de kaas en zoete van de frambozen... en dan nog een lekker krokante bite door de pistachenoten! Echt geloof ons, het is nog lekkerder dan het eruit ziet. Eet smakelijk.

 

Ingrediënten (voor 2 porties / 4 sneetjes)

  • 1 avocado
  • 1 limoen
  • peper en zout
  • 2 radijsjes
  • een handje pistachenoten
  • 4 sneetjes (glutenvrij) volkoren brood
  • 20 frambozen
  • 50 gram plantaardige witte kaas

Bereidingswijze

Prak de avocado met een vork fijn. Breng op smaak met een beetje limoensap, peper en zout. Was de radijsjes en snijd ze in dunne plakjes. Hak de pistachenoten grof. 

Besmeer de sneetjes brood met de avocado en verkruimel er de witte kaas over. Leg hier de frambozen en plakjes radijs op en strooi als laatste de pistachenoten over het gerechtje.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.