Kokos-chiapudding met mango en passievrucht

Hou je van lekkere ontbijtjes, maar kom je 's ochtends vaak tijd tekort? Maak dan alvast 's avonds deze heerlijke chiapudding. Een echte aanrader, lekker fris en boordevol eiwitten en gezonde vetten! Je hoeft hem 's ochtends alleen maar uit de koelkast te halen en klaar is kees! De combi van mango en passievrucht is zo goddelijk...

Succes met smullen :)

Ingrediënten (voor 2 porties)

  • 450 ml ongezoete sojamelk
  • 50 gram chiazaad
  • 4 el kokosrasp
  • 1 tl vanille aroma
  • 4 passievruchten (of 1 doosje passievruchtblokjes uit de vriezer)
  • 200 gram mango in blokjes
  • takje munt voor de garnering
  • naar smaak evt. agavesiroop, ahornsiroop of stevia

Bereidingswijze

Roer de sojamelk, chiazaad, kokosrasp en vanille aroma in een kom door elkaar. Ben je een zoetekauw? Voeg dan een eetlepel agavesiroop of een paar druppels stevia toe. Roer het mengsel gedurende 10 minuten af en toe door. Zet de pudding daarna minimaal 2 uur in de koelkast, maar liever langer (het is makkelijk als je de pudding de avond van te voren maakt). Doe eerst een laagje passievrucht in een glaasje en dan een laag chiapudding. Sluit af met een laagje passievrucht en leg hier de mangoblokjes op. Serveer met een takje munt. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.